Mocca d’ Or uit Zwolle is al meer dan 80 jaar een expert als het gaat om het deskundig branden en mêleren van de koffieboon. Met 2 branderijen in Zwolle en Breda zorgen zij voor de prachtigste koffiesoorten. Het brandproces gaat volgens de ‘ Slow Roast’ procedure. Dit betekend dat de bonen iets lager in temperatuur en langer gebrand worden waardoor de aroma’s nog beter vrij komen. En dat proef je!
Een 100 % arabica uit Brazilië, of een pittige espressoboon uit Java, voor elke koffieliefhebber zit er een geschikte koffieboon bij.

Wij verkopen de zakken van Mocca d’Or per kilo, of per 250 gram. Ook kun je bij ons de koffie vers laten malen, zodat je dit kunt gebruiken voor bijvoorbeeld de cafétiere, snelfilter apparaat of percolator. In onze koffiehoek gebruiken wij de Café Del Dia melange voor gewone koffie, en de Sulawesi Kalosi uit Java voor de espresso en melkbereidingen. We laten ze je graag proeven!