In ons winkeltje is het een waar chocoladefestijn! Met 50 soorten bonbons, chocolade voor elk seizoen en allerlei soorten maatwerk kijk je je ogen uit. En met een beetje geluk staat er wat lekkers om te proeven.

Onze chocolatier

Onze bonbons en chocolade worden gemaakt door Frank Visser uit Limburg. Alleen de puurste ingrediënten van topkwaliteit worden verwerkt.

Bonbons

Originals

Maar liefst 30 soorten bonbons liggen er in onze vitrine te schitteren. Elk exemplaar heeft een unieke smaakbeleving.

Bonbon van de maand

Elke maand is Frank Visser zijn creatieve talent terug te zien in de “Bonbon van de maand”. Net een beetje anders dan anders, geïnspireerd op het seizoen.

Chakula’s

Als basis een pure chocolade met minder suiker, maar barstend van het fruit! Ze zijn vegan en vrij van noten, lactose en gluten. Verkrijgbaar in 4 smaken.

Picasso’s

Deze kunstwerkjes zijn verkrijgbaar in 9 smaken. Met bijzondere smaakcombinaties en geweldige kleuren een échte eye-catcher.

Stukgoed

Naast onze bonbons hebben we een groot assortiment losse chocolade Hierbij een overzicht van onze soorten; pindarotsjes, hazelnootbrokken, chocosnacks, noten reepjes, chocoladetruffels, chocobeans, rumbonen, kersenbonbons, mokkaboontjes, dunne flikken, suikervrije flikken, geboorte chocolade en Italiaanse chocoladebolletjes.

Voor elke gelegenheid

Verjaardag, bedankje of een opkikkertje? Met onze chocoladeplaten heb je altijd een origineel cadeau te geven. Wil je het iets persoonlijker maken? Een eigen tekst aanleveren kan ook, houd hierbij wel rekening met een levertijd van 2 à 3 weken.

Voor elk seizoen

Frank Visser verzint voor elk seizoen weer de mooiste creaties. Denk hierbij aan chocoladeharten met valentijn, de lekkerste paaseitjes, chocoladeverrassingen voor Vader- en Moederdag, herfstchocolaatjes, chocoladeletters en prachtige kerstbonbons.

Mooi verpakt

Een strak doosje met luxe lint, wij maken er graag een feestje van! Met elk sezioen een andere kleur is er voor ieder wat wils. Ons traditionele doosje is een kubus, verkrijgbaar in verschillende formaten van 125 gram tot 1 kilo.
Wil je net even iets anders? De vaksdoosjes of transparante staafjes zijn ook erg leuk om weg te geven. Bij elk doosje zit een smakenboekje met allergie informatie, zodat de ontvanger weet wat te proeven.

Cadeautje?

Met ons ruime chocolade assortiment kunnen we een compleet chocoladepakket maken. Van pindarotsjes tot staafjes met bonbons, chocolade beans of een pakket met enkel pure chocolade. De combinatie met koffie of thee wordt ook vaak gemaakt, we denken graag met je mee!

Bestellen?

Enthousiast geworden van al ons lekkers? Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling, vul onderstaand formulier in. Wij nemen z.s.m. contact op.