Cadeautjes zijn onze specialiteit! De kast staat vol met de leukste cadeaupakketten in diverse prijsklasses. Uiteraard kun je ook zelf een pakket samenstellen, we denken graag met je mee.

Cadeautasjes

Ondertussen één van onze populairste cadeautjes; het tasje vol lekkers! We hebben verschillende maten tasjes met een heerlijke inhoud. Aan de cadeautasjes hangt een kaartje waar je een persoonlijke boodschap op kwijt kunt.

Cadeaupakketten

Deze prachige zwarte dozen zijn ingepakt met een chique lint. Een echt feestje om uit te pakken, want de inhoud is nog even een verrassing. De dozen hebben wij in verschillende maten gevuld klaarstaan, van chocoladepakket tot een feestpakket met thee en andere zoete lekkernijen. Ook hier zit een kaartje bij voor een persoonlijke boodschap.

Bonbon doosjes

Onze bonbons zijn het cadeau wat altijd in de smaak valt. Van kleine doosjes met een paar bonbons tot een doos van 1 kilo, staafjes, vakdoosjes en luxe giftboxen, is de keuze reuze!

Seizoensgebonden geschenken

Naast onze vaste cadeaupakketten maken wij elk seizoen weer wat nieuws wat past bij het moment. Denk hierbij aan een seizoensthee gecombineerd met bijpassende chocolade of een cadeautasje in dit thema.

Bekijk geschenken

Cadeaubon

Met onze cadeaubon zit je altijd goed! We pakken de cadeaubon feestelijk in met wat lekkers erbij. Het bedrag mag zelf worden bepaald en de bon is onbeperkt geldig.

Bestellen?

Enthousiast geworden van al ons lekkers? Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling, vul onderstaand formulier in. Wij nemen z.s.m. contact op.