Hieronder vindt u ons koffie assortiment. De zakken Mocca d’ Or zijn verkrijgbaar per 250 gram of per kilo. In de winkel kunnen de bonen vers voor u gemalen worden. Meer weten over onze koffie, Mocca d’ Or of over welke malingen er mogelijk zijn? Scroll dan door naar het einde van deze pagina.

Café Del Dia
Café del Mundo
Decafeo
Santos Brasil Cerrado
House Blend - 100% Arabica
Sensazione
Sicilia
Sulawesi Kalosi
Café Otoño Dia

Mocca d’ Or uit Zwolle is al meer dan 80 jaar een expert als het gaat om het deskundig branden en mêleren van de koffieboon. Met 2 branderijen in Zwolle en Breda zorgen zij voor de prachtigste koffiesoorten. Het brandproces gaat volgens de ‘ Slow Roast’ procedure. Dit betekent dat de bonen iets lager in temperatuur en langer gebrand worden waardoor de aroma’s nog beter vrij komen. En dat proef je!
Een 100 % arabica uit Brazilië, of een pittige espressoboon uit Java, voor elke koffieliefhebber zit er een geschikte koffieboon bij.

Wij verkopen de zakken van Mocca d’Or per kilo, of per 250 gram. Ook kun je bij ons de koffie vers laten malen, zodat je dit kunt gebruiken voor bijvoorbeeld de cafétiere, snelfilter apparaat of percolator. Uiteraard is koffie ook altijd een leuk kado om te geven, we maken er een leuk pakketje van met bijvoorbeeld chocolade mokkaboontjes, een likeurtje en bonbons.