Welkom in het kleinste en lekkerste winkeltje van Nieuw-Vennep! Met ruim 50 soorten bonbons, een breed assortiment koffiebonen, 40 soorten losse thee en heel veel ander lekkers ben je als zoetekauw bij ons aan het juiste adres.
Uiteraard kunnen wij hier ook de leukste cadeautjes van maken, en ook op zakelijk gebied denken we graag mee.
Vanaf maart tot en met september verkopen wij heerlijk schepijs, met 24 soorten is het moeilijk kiezen!

Een kleine geschiedenis

Dunja Nieuw Vennep

Edith en Dunja (moeder en dochter) gaan in 2010 het hele land door, op zoek naar inspiratie voor hun nieuwe winkel. Met een combinatie van topproducten, een gezellige sfeer door een koffiehoek in de winkel te plaatsen én een oog voor de klant, durven zij deze spannende stap te zetten. ‘’ DUNJA’’ betekend: de hele wereld. Met producten van ‘’ heel de wereld ’’ paste dit heel goed bij de winkel. In 2011 zijn wij gestart in de Venneperstraat. In deze winkel was er veel ruimte voor de bakkers onder ons. Workshops en kinderfeestjes waren een groot succes! Ook ons assortiment was daar behoorlijk uitgebreid, met een hele hartige hoek vol delicatessen, wijnen en speciale olie’s en azijnen. Met het gezellige koffiehoekje en terras was er altijd reuring, en over de baksels van moeders en schoonmoeders hebben de klanten het nog!

Onze winkel nu

Sinds 2019 zijn wij verhuisd naar het bruisende winkelcentrum van Getsewoud. In dit kleine winkeltje tegenover de Albert Heijn met een straat vol luxe verswinkels en gratis parkeren voor de deur, zitten wij helemaal op onze plek.

Ons team

Om de klant te kunnen adviseren moet je eerst alles geproefd hebben, maak kennis met onze fijnproevers!