Verzend-en levertijd
Onze cadeaupakketten laten wij verzenden door de pakketservice van Post NL. Wanneer u op werkdagen voor 13.00 uur besteld, is dit binnen 2 werkdagen in huis. Cadeaupakketten die in het weekend besteld zijn worden dus pas op maandag in behandeling genomen. Wanneer u meer dan 10 pakketten besteld kan de levertijd afwijken, wij zullen dan contact met u opnemen.

Bent u niet thuis, of is degene aan wie u het pakket cadeau doet niet thuis? Onze koerier zal het pakket aanbieden bij de buren. Mochten ook zij niet thuis zijn, dan wordt het de volgende dag weer aangeboden. Mocht u dan het pakket nog steeds niet kunnen ontvangen, dan wordt het pakket aangeboden bij een pick-up point. Dit adres wordt aangegeven middels een kaartje in de brievenbus.

Verzendkosten
* Standaard verzendkosten € 5,95
* Bestellingen boven de € 20,00 worden gratis verzonden

Retourneren
In Nederland heb je het recht om binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden je product terug te sturen. Neem hiervoor contact op via het contactformulier op onze website. De verzendkosten en het risico zijn voor de verzender. Het is daarom aan te raden om gebruik te maken van een Track & Trace code. De producten dienen onbeschadigd en ongeopend te zijn. Voeg ook altijd een (kopie) van de betalingsbevestiging toe. Producten welke vers door ons zijn verpakt zoals de losse thee, versgemalen koffie en bonbons kunnen vanwege hun bederfelijke aard niet worden teruggestuurd.
Wij verzoeken het product zorgvuldig in te pakken wanneer je dit retour stuurt. Wanneer het product beschadigd bij ons aankomt, kunnen we dit in rekening brengen.
Na ontvangst van het retour product zullen we binnen 14 dagen het bedrag terugstorten op uw rekening. Vergeet uw rekeningnummer daarom niet aan ons door te geven.
U kunt uiteraard ook in de winkel terecht om uw product te retourneren, dit bespaart u de verzendkosten.

Onze adresgegevens voor retourneren:
Dunja
Händelplein 183
2151 NN Nieuw-Vennep

Product beschadigd
Wij doen ons uiterste best om de producten goed te verpakken zodat alles heel bij u aankomt. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op zodat we een passende oplossing kunnen treffen. U kunt contact opnemen middels het contactformulier op de website, of door te bellen naar 0252-785080. (Telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden van de winkel).