Naast alle chocolade is er nog meer lekkers! Wat dacht je van traditionele Italiaanse amandelkoekjes, nougat of fudge? Lekker voor thuis of om in onze cadeaupakketten te verwerken.

Fudge

Onze fudge is gemaakt door Frank Visser. Met volle melk en room bereid waarin de pure ingrediënten zijn smaak hebben afgegeven.
Verkrijgbaar in de smaken vanille, karamel-zeezout en koffiekoek.

Nougat

Regelrecht uit Italië, de allerlekkerste nougat! Met een hoog aandeel noten en een super zachte bite.
Verkrijgbaar in de smaken amandel naturel, karamel-zeezout, pistache, tiramisu en citroen met witte chocolade.

Mokkasticks

Dit krokante koffiekoekje heeft een mokkavulling en is overgoten door de chocolade van Visser. Verkrijgbaar in melk & puur.

Hazelino’s

Een hazelnoten schuimgebakje met een praline vulling. Net een bonbon-gebakje want het schuim is ondergedompeld met Visser chocolade.

Dolci Baci

“Dolci Baci” oftewel: zoete kus. Deze amandelkoekjes zijn op basis van amandelen en daardoor glutenvrij. De koekjes worden dan ook écht gemaakt in Italië, en dat proef je! De koekjes zijn los te koop of in een mixzakje van 4 stuks in de smaken citroen, pistache, amandel naturel en kersen.

Cantuccini’s

Deze traditionele Italiaanse koekjes worden traditiegetrouw gegeten met een kopje koffie. Het zijn wat hardere amandelkoekjes welke je kunt dopen in de koffie. Ook lekker voor in de tiramisu.

Chocomelk sticks

Tijdens de wintermaanden verkopen we deze bijzonder mooie en lekkere chocoladesticks. Naast de neutrale smaken hebben we ook de combinatie met o.a. een likeurtje en met Sinterklaas en Kerst een speciale feesteditie!

Koffielikeuren

Deze heerlijke likorettes hebben we in de smaken Café Royal, Cappuccino, Amaretto en Limoncello. Zowel in als naast de koffie te gebruiken. Daarnaast hebben we ook miniflesjes voor als je eens wat wilt uitproberen. Uiteraard ook leuk in een (koffie) cadeaupakket!